30. mai 2023

Herfo har gjennomført og ferdigstilt et omfattende rehabiliteringsprosjekt i eiendomsmassen lokalisert på Holmen i Stavanger sentrum; DSD bygget og DSD […]

Herfo har gjennomført og ferdigstilt et omfattende rehabiliteringsprosjekt i eiendomsmassen lokalisert på Holmen i Stavanger sentrum; DSD bygget og DSD Front. Prosjektet omfatter nytt felles areal i DSD Front (Børehaugen 1B), DSD bygget (Børehaugen 1A) samt støtte fasiliteter i Børehaugen 5. Samlet areal er på ca. 8 450 kvm med forventet antall brukere på 200-250 brukere.
Stedet har fått navnet Vingtor arbeidbar og blir et sosialt arbeid- og møtested for engasjerte mennesker.  Målsetningen er å gi arbeidsdagen et løft med spennende fasiliteter og sunn mat. Arbeidsbaren ble høytidelig åpnet torsdag 11.mai og er nå åpen for publikum og vil være et kjærkomment restaurant for lunsjservering ytterst på Holmen.

I prosjektet har Herfo jobbet tett sammen med flere samarbeidspartnere, rådgivere og leverandører og vi takker alle for et godt samarbeid.