Generasjon Y&Z om fremtidens arbeidsplass

Som eiendomsbesitter har vi høyt fokus på leietakertilfredshet i våre bygg. Både utviklere, forvaltere og leietakere står overfor store endringer når arbeidslivet er tilbake til normalt gjenge etter pandemien. Vi tror at den fleksible arbeidshverdagen er kommet for å bli og har testet ut konsepter for fremtidens arbeidsplass ved å invitere generasjon Y&Z til workshops for bedre å forstå hvordan de tenker i forhold til viktige verdier og fasiliteter i fremtidens arbeidsliv. Fleksibilitet, teknologi og bærekraft er sentrale tema og det å forstå denne generasjonens preferanser ser vi på som selve nøkkelen i planleggingen av våre bygg. Resultatet av arbeidet er ikke klart, men vi lover det blir en spennende utvikling framover!

Ådne Grødem tiltrer som Administrerende direktør i Herfo fra 1.oktober

Ådne har lang erfaring fra finanssektoren som partner i private equity selskapet Progressus Management og betydelig industrierfaring fra flere ledende stillinger i teknologiselskaper rettet mot olje- og gassindustrien.
Han er utdannet Master i finans fra BI og California Lutheran University.   Ådne har også mange års styreerfaring fra flere unoterte selskaper innen ulike bransjer.

«Herfo er et selskap med et verdigrunnlag jeg blir inspirert av. Jeg gleder meg til å engasjere meg i selskapet. En bærekraftig samfunnsutvikling vil kreve nytenkning og jeg ser virkelig frem til å videreutvikle strategien sammen med Herfo - teamet», sier Ådne».

Hurra – Vi lanserer ny nettside!

Dersom du har besøkt Herfos nettsider før har du kanskje lagt merke til det allerede; både profilen og nettsiden har fått et stort løft! Herfo har en stolt historie som du kan lese mer om her på nettsiden. Vår drivkraft er å være nytenkende og skape gode verdier gjennom bærekraftige og langsiktige investeringer. Vi er stolte av å kunne føre historien videre nå også gjennom en ny, styrket visuell profil.

Vi håper både design og oppsett gjør det enkelt å bruke herfo.no for både leietakere, samarbeidspartnere, co-investorer og gründere som ønsker å vite mer om oss eller komme i kontakt. Ta gjerne en rundtur på den nye siden vår. Er det noe du savner, setter vi stor pris på om du gir oss tilbakemelding!

Nettsiden er utviklet i samarbeid med PlayDesign Studio.

Gratulerer til GoDigitalChina med gjennomføring av suksessfull investeringsrunde

Etter å ha tredoblet inntektene i 2020 vil kapitalinnsprøytningen fra eksisterende investorer gi selskapet rom til å vokse videre og styrke sin globale tilstedeværelse i forkant av de olympiske leker i Kina. GoDigitalChina har allerede kunder i 19 ulike land og kontorer i Shanghai og Oslo.

GoDigitalChina eier og driver AdChina.io, en AdTech-plattform som lar internasjonale kunder annonsere på digitale medier i Kina. Den engelskspråklige tjenesten når flere enn én milliard kinesere gjennom målrettet annonsering på plattformer som WeChat, Baidu, Tencent, Douyin (TikTok) og LinkedIn med flere.

Å investere i GoDigitalChina har siden starten vært basert på en tro på at selskapet sin unike plattform fyller et gap i markedet som gjør det ekstremt lettvint for deres kunder. For oss er det spennende å være med i utviklingen av et innovativt og raskt voksende selskap som GDC og vi ser frem mot fortsettelsen, sier styreleder Yuhong Jin Hermansen i Herfo.

Les artikkel om dette i Finansavisen.

Logo: KÅKÅnomics.
Vi gleder oss til KÅKÅnomics

Nordens eneste økonomifestival arrangeres i Stavanger 27–30 oktober 2021. Festivalen har stor betydning for byen Stavanger som levende møteplass for den store samtalen om økonomi som gjøres tilgjengelig for folk flest, på en forståelig måte. Delta på festivalen, bli opplyst og engasjert, ja kanskje også provosert! Herfo er stolt sponsor!

Les mer på kknomics.no.