Strategi

Vi ønsker å bidra til at selskaper i vekst skal få mer luft under vingene.

Vi er spesielt interessert i å skape verdier for fremtiden sammen med deg som har nytenkende, bærekraftige produkter og tjenester innen helsetech, fintech og proptech. Er du gründer med nasjonale eller internasjonale ambisjoner, blir du tatt godt vare på av en engasjert, kompetent og pålitelig gjeng her hos oss. På alle vis. Vi investerer også gjerne sammen med andre, og benytter oss av vårt nettverk av eksterne partnere med nødvendig kunnskap og erfaringsplattform. I tillegg står vårt Kina-kontor til disposisjon dersom det er strategisk riktig for selskapet ditt med innpass i dette spennende, men for mange, uoversiktlige markedet. Vi kan bidra som brobygger og ressurs for å åpne dører og tilrettelegge satsingen.

Din suksess blir vår suksess! Vil din virksomhet passe sammen med vår? Da er du velkommen til å ta kontakt. Vi kan garantere en nysgjerrig medspiller som tar deg på alvor, med raske, effektive prosesser og som legger bredsiden til for at du skal kunne fly både høyt og lenge.

Diagram: Utviklingsløpet til et selskap.

Som investor har Herfo vist oss støtte og tillit og deres bidrag som investor har muliggjort at vi kan styrke selskapets vekst og globale tilstedeværelse. Herfo er profesjonelle og deres langsiktige tankegang er noe vi liker godt. De har i tillegg en unik kjennskap til Kina, noe som naturlig nok har gitt samarbeidet en ekstra dimensjon.

– Jie Zhang, Gründer og CEO Go Digital China

Foto: Drage (kite) i skyene.

Investeringer

Go Digital China

GDC’s formål er å hjelpe selskaper med å utvide virksomhetene ved å bli synlig og tilgjengelig på den kinesiske online markedsplassen.

godigitalchina.com
SEID

Selskapet tilbyr energieffektive løsninger for å rense luftforurensing, redusere helsefarlige partikler og miljøskadelige gasser.

seid.no
Cercare medical

Selskapet utvikler teknologi som bruker kunstig intelligens til presis bildediagnostikk.

cercare-medical.com
Maritime & Merchant bank

Selskapet er en spesialbank som tilbyr førsteprioritets pantelån til shipping og offshore kunder i Norge og internasjonalt.

mmbank.no
Energy Impact partners

EIP er en teknologifokusert Venture investor (Fond) som investerer i selskaper som bidrar til energi transformasjon for en renere og bedre energi fremtid.

energyimpactpartners.com

Kunne du passet inn hos oss? Ta kontakt med Ådne.

Ådne Grødem

Administrerende direktør

Vi kjenner Kina og vi kjenner det nordiske. Vi ønsker å overføre vår kunnskap og innsikt til våre samarbeidspartnere, og støtter de i å nå målet om å komme inn på og ekspandere på det Kinesiske markedet.

Michael Zhang

Chief Representative of Asia