Herfos styre består i dag av fem styremedlemmer, hvorav fire eksterne. Yuhong Jin Hermansen er styreleder.

Foto: Portrettbilde av Yuhong Hermansen.
Yuhong Jin Hermansen

Styreleder

Yuhong Jin Hermansen er eier og styreleder av Herfo. Hun var daglig leder av Herfo i perioden 2006-2015. Yuhong har bred arbeids- og styreerfaring innen næringslivet både i Norge og Kina. Hun sitter blant annet som styreleder i DSD og er styremedlem i Stavanger Næringsforening. Hun var også styremedlem i NHOs sentralstyre fra 2015 til 2019 og styremedlem i Skagen Fondene fra 2010 til 2014.

Foto: Portrettbilde av Steinar Olsen.
Steinar Olsen

Styremedlem

Steinar Olsen er siviløkonom fra NHH og adm. dir. i Jemso A/S. Han har bak seg en karriere bestående av banksjef i Rogalandsbanken AS (1973–83), adm. dir. i olje og gassindustri i 15 år, og erfaring fra styrelederposisjoner i bedrifter i Norge, Hong Kong, Singapore, Indonesia, Malaysia, Thailand, Vietnam, Marokko, Canada, USA, Skottland og Danmark. Han har vært styreleder i flere børsnoterte bedrifter i Norge som Kverneland ASA, Technor ASA og nestleder i DSD ASA. Han var aksjonærvalgt medlem i bedriftsforsamlingen i Equinor (Statoil) i 2008–2018. Han er i dag styreleder blant annet i Progressus A/S og styremedlem i Allseas Norge A/S. Han var første styreleder i Innovasjon Norge (regjeringsoppnevnt) og har vært styreleder i Stavanger Universitetssykehus. Han har styreerfaring fra industri, shipping, finans, serviceindustri, oljeservice, handel, reklamebyrå og transport.

Foto: Portrettbilde av Tron Vormeland.
Tron Vormeland

Styremedlem

Tron Vormeland er utdannet Cand Oecon (sosialøkonom) fra Universitetet i Oslo. Han har over 30 års erfaring fra bank og finans. Som Vice president ledet han i over 10 år Equinors (Statoils) kapitalforvaltning. Tron har siste 20 år hatt både norske og internasjonale styreverv innen kapitalforvaltning og er blant annet styremedlem i SR forvaltning AS fra 2013 og styremedlem i Herfo siden 2015.

Foto: Portrettbilde av Folke Longwei Hermansen.
Folke Longwei Hermansen

Styremedlem

Folke Longwei Jin Hermansen har erfaring og kompetanse innen strategi, ledelse, økonomi, og aksjeanalyse. Folke har tidligere jobbet som økonomikontroller og i dag er han prosjektmedarbeider i MS-Solutions, samt daglig leder i Earendil Capital AS, og har styreverv i Fyrholmen AS. Folke har vært styremedlem i Herfo siden 2019.

Foto: Portrettbilde av Trude Marit Risnes.
Trude Marit Risnes

Styremedlem

Trude Marit Risnes har en master i ledelse, prosjektledelse og informasjonsledelse fra BI. Trude Marit har 16 års erfaring som toppleder innen ulike bransjer og organisasjoner, og har sin spesialitet innenfor områder som ledelse, implementering og strategi- og forretningsutvikling. Hun har styreverv i blant annet Stiftelsen Oslo Filharmonien, Sjukehusapoteka Vest og Tannhelse Rogaland, og er leder av valgkomiteen i Skagen. Hun er Partner i ledelses- og investeringsselskapet BlueLeap. Trude Marit har vært styremedlem i Herfo siden 2019.