Herfos styre består i dag av fire styremedlemmer, hvorav tre eksterne. Yuhong Jin Hermansen er styreleder.

Foto: Portrettbilde av Yuhong Hermansen.
Yuhong Jin Hermansen

Styreleder

Yuhong Jin Hermansen er eier og styreleder av Herfo. Hun var daglig leder av Herfo i perioden 2006-2015. Yuhong har bred arbeids- og styreerfaring innen næringslivet både i Norge og Kina. Hun sitter blant annet som styreleder i DSD og er styremedlem i Stavanger Næringsforening. Hun var også styremedlem i NHOs sentralstyre fra 2015 til 2019 og styremedlem i Skagen Fondene fra 2010 til 2014.

Iselin Nybø

Styremedlem

Iselin Nybø er jurist og politiker (V).  Hun er utdannet jurist fra Universitet i Bergen fra 2006. Hun har tidligere jobbet i Skatteetaten og ved advokatkontor med ulike forretningsjuridiske problemstillinger med hovedvekt på skatterett.

Hun var forsknings- og høyere utdanningsminister fra 2018 til 2020, og næringsminister fra 2020 til 2021 i Erna Solbergs regjering.

Hun var innvalgt på Stortinget fra Rogaland 2013–2017, og var da første nestleder i Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen.

Fra november 2021 er hun partner i advokatfirmaet Schjødt.

Foto: Portrettbilde av Folke Longwei Hermansen.
Folke Longwei Hermansen

Styremedlem

Folke Longwei Jin Hermansen har erfaring og kompetanse innen strategi, ledelse, økonomi, og aksjeanalyse. Folke har tidligere jobbet som økonomikontroller og i dag er han prosjektmedarbeider i MS-Solutions, samt daglig leder i Earendil Capital AS, og har styreverv i Fyrholmen AS. Folke har vært styremedlem i Herfo siden 2019.

Foto: Portrettbilde av Trude Marit Risnes.
Trude Marit Risnes

Styremedlem

Trude Marit Risnes har en master i ledelse, prosjektledelse og informasjonsledelse fra BI. Trude Marit har 16 års erfaring som toppleder innen ulike bransjer og organisasjoner, og har sin spesialitet innenfor områder som ledelse, implementering og strategi- og forretningsutvikling. Hun har styreverv i blant annet Stiftelsen Oslo Filharmonien, Sjukehusapoteka Vest og Tannhelse Rogaland, og er leder av valgkomiteen i Skagen. Hun er Partner i ledelses- og investeringsselskapet BlueLeap. Trude Marit har vært styremedlem i Herfo siden 2019.